ALEXANDER
GOMMERS

Ik ben momenteel werkzaam als UX  designer en projectleider bij internetbureau Brancom. En jij kijkt waarschijnlijk op deze site omdat ik op zoek ben naar het volgende hoofdstuk in mijn carrière als UX designer.

Alexandergommers@gmail.com
06 5241 4378
Rotterdam

UX DESIGN

UX design is voor mij meer dan mooie dingen ontwerpen. Voor mij betekent het ook dat je onderzoekend ingesteld bent en kan denken vanuit zowel klantperspectief als gebruikersperspectief. Uiteraard doe ik dit aan de hand van keiharde data uit onderzoek.

Ik ben van mening dat het als designer niet alleen belangrijk is om mooie dingen te maken, maar ook te weten wat er mogelijk is. Hierom heb ik mezelf html, css en jQuery geleerd, zodat ik beter kan communiceren met developers.

“Voor Mirabeau heb jij een probleem aangepakt waar je zelf ook wakker van lag. Uiteindelijk heb je een app ontworpen die de slapelozen controle geeft over hoe zij de nacht in gaan.

 

Als je een onderwerp te pakken hebt wat je boeit, bijt je je vast en laat je niet los tot je een oplossing hebt Ondanks tegenslagen begint je flexibel opstellen langzaam een tweede natuur te worden: dat is winst! Mooie dingen maken kan je, maar ik vond het prachtig te zien dat je juist in onderzoek enorm bent gegroeid.”

 

– Jantien Slob, Afstudeerbegeleider, Hogeschool Rotterdam

“Ik heb Alex ervaren als een doorzetter en leergierige designer die zich niet uit het veld laat slaan door externe factoren. Tijdens zijn afstudeerperiode heeft hij laten zien de juiste ontwerpkeuzes te kunnen maken op basis van behoeften van de doelgroep en schuwt er niet voor om buiten de gebaande paden te gaan om zijn oplossingen tot leven te brengen.”

 

– Koen Laan, Senior interaction designer, Mirabeau

Ik zoek...

Wat wil ik worden als ik later groot ben? Dit vroeg ik me de afgelopen jaren misschien wel meer af dan toen ik nog een kind was. Maar tijdens mijn afstuderen en mijn eerste baan kwam ik erachter dat ik een toch wel een nerd ben, met een voorliefde voor ontwerpen aan de hand van inzichten uit onderzoek. Daarom heb ik besloten om mezelf volledig te gaan focussen op mijn skills als designer. Hierom zoek ik dus een baan binnen een bedrijf met een volwassen UX afdeling.

Verder wil ik niet alleen groeien als ontwerper maar ook als teamlid. Daarom wil ik me ook leren richten op soft skills als het helpen verbeteren van interne processen en multidisciplinaire samenwerking om zo het meeste uit mezelf en mijn werkomgeving te halen.

IT'S A MATCH!

We zoeken allemaal naar dat ene speciale bedrijf. Als ik met bedrijven zou tinderen, dan zou mijn match eruit zien als volgt:

  • Een bedrijf voor de lange termijn. Ik ben geen freelancer met benefits.
  • Een gezellig en ervaren design team
  • Ruimte voor zelfontwikkeling als ontwerper
  • Uitdagende opdrachten

Heb ik je
interesse gewekt?

Heb ik je interesse gewekt? Stuur me dan gerust een berichtje.

 

Vullen deze praatjes niet genoeg gaatjes? Wil je ook weten wat ik allemaal wel en niet kan? Bekijk dan een paar toffe projecten van de afgelopen jaren.

Heb ik je interesse gewekt?

Heb ik je interesse gewekt? Stuur me dan gerust een berichtje.

Vullen deze praatjes niet genoeg gaatjes? Wil je ook weten wat ik allemaal wel en niet kan? Bekijk dan een paar toffe projecten van de afgelopen jaren.