ALEXANDER
GOMMERS

Ik ben momenteel freelance UX / UI designer met een vleugje front-end developer. En jij kijkt waarschijnlijk op deze site omdat ik op zoek ben naar mijn eerste echte vaste baan als ontwerper. 

Alexandergommers@gmail.com
06 5241 4378
Rotterdam

UX / UI design

Dit is voor mij de name of the game. Ik heb dit jaar mijn diploma behaald voor de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Hogeschool Rotterdam. 

Service design

UX en service design hebben een grote overlap. Momenteel ben ik me aan het verdiepen in service design om zo beter mijn rol als digital designer te kunnen vervullen.

Front-end

Ik ben van mening dat het als webdesigner niet alleen belangrijk is om mooie dingen te maken, maar ook te weten wat er mogelijk is. Hierom heb ik mezelf html, css en jQuery geleerd.

“Voor Mirabeau heb jij een probleem aangepakt waar je zelf ook wakker van lag. Uiteindelijk heb je een app ontworpen die de slapelozen controle geeft over hoe zij de nacht in gaan.

 

Als je een onderwerp te pakken hebt wat je boeit, bijt je je vast en laat je niet los tot je een oplossing hebt Ondanks tegenslagen begint je flexibel opstellen langzaam een tweede natuur te worden: dat is winst! Mooie dingen maken kan je, maar ik vond het prachtig te zien dat je juist in onderzoek enorm bent gegroeid.”

 

– Jantien Slob, Afstudeerbegeleider, Hogeschool Rotterdam

“Ik heb Alex ervaren als een doorzetter en leergierige designer die zich niet uit het veld laat slaan door externe factoren. Tijdens zijn afstudeerperiode heeft hij laten zien de juiste ontwerpkeuzes te kunnen maken op basis van behoeften van de doelgroep en schuwt er niet voor om buiten de gebaande paden te gaan om zijn oplossingen tot leven te brengen.”

 

– Koen Laan, Senior interaction designer, Mirabeau

MIJN DOELEN

Wat wil ik worden als ik later groot ben? Dit vroeg ik me de afgelopen twee jaar misschien wel meer af dan toen ik nog een kind was. Maar tijdens mijn afstuderen kwam ik erachter dat ik een toch wel een nerd ben, met een voorliefde voor ontwerpen aan de hand van inzichten uit onderzoek en data. Daarom heb ik besloten om mezelf het doel te stellen om me te ontwikkelen als data driven designer. Op deze manier wil ik leren om écht van betekenis te zijn als ontwerper.

Verder wil ik niet alleen groeien als ontwerper maar ook als teamlid. Daarom wil ik me ook leren richten op soft skills als projectplanning en multidisciplinaire samenwerking om interne processen te leren stroomlijnen.

IT'S A MATCH!

We zoeken allemaal naar dat ene speciale bedrijf. Als ik met bedrijven zou tinderen, dan zou mijn match eruit zien als volgt:

  • Een bedrijf voor de lange termijn. Ik ben geen freelancer met benefits.
  • Een gezellig en ervaren design team
  • Ruimte voor zelfontwikkeling als ontwerper
  • Uitdagende opdrachten

Heb ik je
interesse gewekt?

Heb ik je interesse gewekt? Stuur me dan gerust een berichtje.

 

Vullen deze praatjes niet genoeg gaatjes? Wil je ook weten wat ik allemaal wel en niet kan? Bekijk dan een paar toffe projecten van de afgelopen jaren.